Nageti
kukurūzas pārslās





Pagatavošana
Sastāvdaļas :
PILDĪJUMS (70%): vistas fileja (65%), vistu ādas, ūdens, ciete, sāls, skābuma regulētāji (trifosfāti, glikonskābes delta-laktons), dekstroze, antioksidants nātrija eritorbāts, augu (SOJAS, ceļmalītes) šķiedrvielas, SOJAS olbaltumvielu izolāts, maltodekstrīns, aromatizētājs (vistas), garšas pastiprinātājs mononātrija glutamāts, skābuma regulētāji (nātrija acetāti, citronskābe), antioksidants askorbīnskābe.
PANĒJUMS (30%): KVIEŠU milti, MIEŽU iesala ekstrakts, irdinātāji (difosfāti, nātrija karbonāti), sāls, raugs, kurkuma ekstrakts, krāsviela paprikas ekstrakts, kukurūzas pārslas, KVIEŠU ciete, ūdens, augu eļļas (saulespuķu), durum manna (satur KVIEŠU LIPEKLI), KVIEŠU LIPEKLIS.
VAR SATURĒT: RIEKSTU, SELERIJAS, SINEPJU, PIENA DAĻIŅAS.
Gaļas izcelsme ir ES

Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
Enerģētiskā vērtība
886 kJ/210 kcal
Tauki
6.2 g
tai skaitā: piesātinātās taukskābes
1.2 g
Ogļhidrāti,
20 g
tai skaitā: cukuri
1.2 g
Olbaltumvielas
19 g
Sāls
2.0 g
Uzglabāt temperatūrā +2 °C līdz +6 °C.
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 48 stundu laikā, bet ne vēlāk par norādīto derīguma termiņu.
Izlietot līdz: skatīt uz etiķetes.
Ražots: SIA “Gaļas nams – Ādaži” Parka ielā 8, Lielvārde, Ogres novads, LV-5070, Latvija.