Cāļa kantburgers
ar sieru

Ražots Latvijā no kvalitatīvām izejvielām. Kantburgers pārkāpj stereotipus – kantains formā, bet maigs un sulīgs garšā! Cāļa gaļas burgers ar bagātīgu siera piedevu un kraukšķīgu panējumu ir īsts atradums tiem, kas meklē ko neparastu un gardu. Forma, kas perfekti piemērota tostermaizei vai kantainai maizes rikai. Sildāms krāsnī, pannā vai uz grila – izcils gan ikdienas maltītēm, gan radošiem ēdienu eksperimentiem. Atliek vien uzkarsēt un maltīte ir gatava!




Pagatavošana
Sastāvdaļas :
PILDĪJUMS (70%): cāļa gaļa 51%; ūdens; vistu ādas; SIERS 7%; KVIEŠU šķiedrvielas; VĀJPIENA pulveris; biezinātāji: nātrija algināts (ar cietinātāju: kalcija sulfāts, stabilizators: difosfāti); metilceluloze; glikozes sīrups; modificēta ciete; stabilizators: kalcija fosfāts; kukurūzas milti; maltodekstrīns; cāļa aromatizētājs; garšas pastiprinātājs: nātrija glutamāts; skābuma regulētāji: nātrija acetāts, citronskābe; antioksidants: askorbīnskābe.
PANĒJUMS (30%): rīvmaize (KVIEŠU milti; sāls; raugs; garšvielas (paprika)) kukurūzas pārslas; KVIEŠU ciete; ciete; saulespuķu eļļa.
VAR SATURĒT: RIEKSTU, SINEPJU, SELERIJU, SOJAS DAĻIŅAS.
Gaļas izcelsme ir ES.

Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
Enerģētiskā vērtība
846 kJ/202 kcal
Tauki
9.0 g
tai skaitā: piesātinātās taukskābes
2.5 g
Ogļhidrāti,
19.7 g
tai skaitā: cukuri
3.8 g
Olbaltumvielas
11 g
Sāls
1.8 g
Uzglabāt temperatūrā +2 °C līdz +6 °C.
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 48 stundu laikā, bet ne vēlāk par norādīto derīguma termiņu.
Izlietot līdz: skatīt uz etiķetes.
Ražots: SIA “Gaļas nams – Ādaži” Parka ielā 8, Lielvārde, Ogres novads, LV-5070, Latvija.