Cāļa kantburgers
ar sieru





Pagatavošana
Sastāvdaļas :
PILDĪJUMS (70%): cāļa gaļa 51%; ūdens; vistu ādas; SIERS 7%; KVIEŠU šķiedrvielas; VĀJPIENA pulveris; biezinātāji: nātrija algināts (ar cietinātāju: kalcija sulfāts, stabilizators: difosfāti); metilceluloze; glikozes sīrups; modificēta ciete; stabilizators: kalcija fosfāts; kukurūzas milti; maltodekstrīns; cāļa aromatizētājs; garšas pastiprinātājs: nātrija glutamāts; skābuma regulētāji: nātrija acetāts, citronskābe; antioksidants: askorbīnskābe.
PANĒJUMS (30%): rīvmaize (KVIEŠU milti; sāls; raugs; garšvielas (paprika)) kukurūzas pārslas; KVIEŠU ciete; ciete; saulespuķu eļļa.
VAR SATURĒT: RIEKSTU, SINEPJU, SELERIJU, SOJAS DAĻIŅAS.
Gaļas izcelsme ir ES.

Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
Enerģētiskā vērtība
846 kJ/202 kcal
Tauki
9.0 g
tai skaitā: piesātinātās taukskābes
2.5 g
Ogļhidrāti,
19.7 g
tai skaitā: cukuri
3.8 g
Olbaltumvielas
11 g
Sāls
1.8 g
Uzglabāt temperatūrā +2 °C līdz +6 °C.
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 48 stundu laikā, bet ne vēlāk par norādīto derīguma termiņu.
Izlietot līdz: skatīt uz etiķetes.
Ražots: SIA “Gaļas nams – Ādaži” Parka ielā 8, Lielvārde, Ogres novads, LV-5070, Latvija.