Cāļa kantburgers

ar sieru

Kantburgers pārkāpj stereotipus – kantains formā, bet maigs un sulīgs garšā! Cāļa gaļas burgers ar bagātīgu siera piedevu un kraukšķīgu panējumu ir īsts atradums tiem, kas meklē ko neparastu un gardu. Forma, kas perfekti piemērota tostermaizei vai kantainai maizes rikai. Sildāms krāsnī, pannā vai uz grila – izcils gan ikdienas maltītēm, gan radošiem ēdienu eksperimentiem.
Apskatīt citus produktus

Pagatavošana

Sastāvdaļas :

PILDĪJUMS (70%): cāļa gaļa 51%; ūdens; vistu ādas; SIERS 7%; KVIEŠU šķiedrvielas; VĀJPIENA pulveris; biezinātāji: nātrija algināts (ar cietinātāju: kalcija sulfāts, stabilizators: difosfāti); metilceluloze; glikozes sīrups; modificēta ciete; stabilizators: kalcija fosfāts; kukurūzas milti; maltodekstrīns; cāļa aromatizētājs; garšas pastiprinātājs: nātrija glutamāts; skābuma regulētāji: nātrija acetāts, citronskābe; antioksidants: askorbīnskābe.
PANĒJUMS (30%): rīvmaize (KVIEŠU milti; sāls; raugs; garšvielas (paprika)) kukurūzas pārslas; KVIEŠU ciete; ciete; saulespuķu eļļa.
VAR SATURĒT: RIEKSTU, SINEPJU, SELERIJU, SOJAS DAĻIŅAS.

Gaļas izcelsme ir ES.

Enerģētiskā vērtība uz 100 g:

Enerģētiskā vērtība

846 kJ/202 kcal

Tauki

9.0 g

     tai skaitā: piesātinātās taukskābes

2.5 g

Ogļhidrāti,

19.7 g

     tai skaitā: cukuri

3.8 g

Olbaltumvielas

11 g

Sāls

1.8 g

Iepakots aizsargatmosfērā.
Uzglabāt temperatūrā +2 °C līdz +6 °C.
Pēc iepakojuma atvēršanas izlietot 48 stundu laikā, bet ne vēlāk par norādīto derīguma termiņu.
Izlietot līdz: skatīt uz etiķetes.
Ražots: SIA “Gaļas nams – Ādaži” Parka ielā 8, Lielvārde, Ogres novads, LV-5070, Latvija.